Nieuws - blog

 

6 tips: maak jij van volgend jaar jouw beste jaar ooit ?

1. Denk na over de voortgang van het afgelopen jaar

Het is van cruciaal belang om te leren van de successen EN mislukkingen van vorig jaar, voordat je begint aan het creëren van het nieuwe jaar - je beste jaar ooit. Vier je successen!


2. Focus op het maken van een ontwerp van je ideale leven

Welke zaken geven zin in je leven? Welke levens- en werkwaarden zijn voor jou belangrijk? Ontdek hoe je dit kunt omzetten in doelen voor volgend jaar voor het beste ideale leven …


3. Stel je ideale doelen

Als je gezonder wilt eten, meer geld wilt verdienen, een andere baan wilt, meer 

georganiseerd wilt worden of een nieuwe relatie   ...

 

 

Tijd voor een flinke Voorjaarsschoonmaak? 

Kijk jij ieder jaar ook zo uit naar het aanbreken van het nieuwe voorjaar? Bloeiende bomen, groeiende blaadjes aan de bomen, gele narcissen en nu natuurlijk overal die mooie kleurige typisch Nederlandse tulpen. Daar kan ik onwijs van genieten - in de warmte van die eerste lente zonnestralen. 

 

Het voorjaar staat natuurlijk ook voor de voorjaarsschoonmaak, je huis opfrissen, eens flink gaan poetsen en opruimen. Dat geldt ook voor je kledingkast en wat dacht je van jezelf!    

 

Uiteraard is het ook tijd voor een voorjaarsschoonmaak op werkterrein! Wordt het wellicht tijd voor een nieuwe baan, klopt je functie nog wel met je idealen, wil je misschien voor jezelf beginnen of is het weer tijd om te verhuizen, weer naar een ander land? 

 

Ben jij ook in de voorjaarsschoonmaak mood op werk terrein?    

Denk dan eens aan de volgende 5 zaken om te doen in April.  

 

Afgewezen worden doet pijn. Maar wat kun je hiervan leren?

5 dingen die succesvolle kandidaten doen nadat ze zijn afgewezen voor een sollicitatie

 

Je verwachtingen waren hoog en nu zijn ze in duigen gevallen. Je hebt een onpersoonlijke, nietszeggende afwijzing ontvangen op je sollicitatie.   

Je komt er niet onderuit - een afwijzing is verschrikkelijk om te krijgen. Toch zijn er mensen die er beter mee omgaan dan anderen en niet meteen in zak en as zitten.  

Het is tijd om terug te blikken op 2016

We kijken terug op een succesvolle start van iStandout. Met blije klanten, een vernieuwde website en Facebook

pagina, een team dat vergroot is van 3 naar 6 experts en zeer zeker niet te vergeten: we hebben een nieuwe naam gekregen. 

Daarmee laat iStandout overduidelijk zien waar een goed team toe in staat is. Van een bruisend idee naar een mooi samenwerkingsverband met een compleet aanbod.

 

Met als doel: jou laten opvallen. Ook in het nieuwe jaar!


5 redenen om te kiezen voor een 50+ vrouw

 

Zeer geachte, toekomstige werkgever van me. Voordat je me uitnodigt voor een gesprek is het een goed idee even dit lijstje te lezen. Daarin staat namelijk precies waarom je een vijftigplusser aan moet nemen.  


Zoek je partner als ZP'er

Was het niet 1 en 1 = 3?

Nodig, maar zeker ook zeer inspirerend is het om als ZP'er op zoek te gaan en allerlei samenwerkingsovereenkomsten aan te gaan met andere ZP'ers. Zo vormen we samen ....


Startersbeurs GROW 3 okt Gouda

Vele ‘nieuwe’ en ‘oude’ ondernemers bezochten op 3 oktober een bijeenkomst voor starters en ambitieuze ondernemers. Gezien de goede opkomst zijn de ambities van het bedrijfsleven in de Goudse regio hoog. 

Wij stonder er ook met I-Standout

 


Subscribe to our mailing list

* indicates required

Reactie schrijven

Commentaren: 0