Over mij


 

 

 

Met veel enthousiasme adviseer, begeleid en help ik mensen in hun zoektocht naar een nieuwe baan of carrièrestap. 

 

Of dit nu een éénmalig CV advies of een uitgebreider traject is, het geeft veel voldoening om cliënten te begeleiden, te motiveren en stimuleren. Samen plannen maken en doelen te stellen. Kijken naar de kwaliteiten, mogelijkheden en daar op een positieve manier concreet vorm aan geven.

 

Het is mooi om te zien hoe de wensen naar ander werk, een nieuwe loopbaan of je eigen bedrijf vorm krijgen.

 

  How & who

o     profileren         

Met mijn recruitment achtergrond, ga ik als het ware op de stoel van de werkgever zitten. Hoe schrijf je een CV met een goed pakkend profiel, hoe presenteer je jezelf, past die baan echt bij jou en bij je passie.

 

   individueel         

Het best kom ik tot mijn recht in individuele begeleiding van mensen die zich willen (her)oriënteren op werk - een nieuwe opleiding zoeken - een nieuwe start als herintreder op de arbeidsmarkt - werkzoekenden die vanuit het buitenland hier terecht komen als inburgeraar of als expat. Mijn coach opleidingen komen hier uiteraard goed van pas.

 

o     ondernemers         

Ondernemende medewerkers die besluiten om voor zichzelf te willen beginnen, begeleid ik met advies. Past ondernemen bij jou en waar moet je allemaal aan denken bij de opzet.

 

o     integreren nieuw land        

De laatste jaren heb ik zowel Nederlandse en buitenlandse expat partners gecoached bij het oriënteren en maken van een passende keus voor een baan, opleiding, opzetten eigen bedrijf of andere alternatieven op hun nieuwe lokatie, na een internationale verhuizing waarbij ze veelal noodgedwongen een baan hadden moeten opzeggen. 

 

o     expats         

Mijn meerwaarde op dit terrein ligt in het feit dat ikzelf, als expat partner, 15 jaar op 4 locaties in het buitenland heb gewoond en nu sinds enige jaren weer in Nederland woon. Ik weet dus wat het is om je baan op te zeggen en steeds weer een nieuwe zinvolle invulling te vinden in een ander land. En hoe het is om te repatrieren.

 

o     support         

Ik beperk mijn advies niet tot werk, maar ik help en adviseer expats en terugkerende families ook op het terrein van integratie, netwerk opbouwen, cultuurverschillen en bied hulp bij allerlei andere praktische regelzaken rondom een verhuizing.

 


Wat klanten over mij zeggen...

➜  Dankjewel voor je ondersteuning! Ik had het gevoel dat ik tijdens het traject mijn ideeën en plannen altijd aan je kon voorleggen wanneer ik twijfelde. Je gaf me altijd goed en zinvol advies, zodat ik weer verder kon.

 

➜  Het was een plezier om met jou te werken. Bedankt voor alle gesprekken en de support die je hebt gegeven. Het heeft veel voor me betekend! 
 

➜  Nogmaals mijn dank voor de behulpzame en inspirerende begeleiding gedurende de afgelopen tijd. Zonder jou was mijn nieuwe start hier in Nederland een stuk lastiger geweest.
 

➜  Heel erg bedankt voor de inspirerende drie coachgesprekken, die mij echt de ogen hebben geopend om verder te kijken dan het beroep waar ik jaren in had gewerkt. Met een nieuwe baan in het vooruitzicht kan ik zeggen dat de gesprekken met jou me meer hebben opgeleverd dan ruim een jaar lang outplacement elders.

 

➜  Het was fijn om in een vertrouwde setting met je te  sparren over mijn plannen, het gevoel weer te hebben om begrepen te worden. Keer op keer zorgde je voor focus, tips en hernieuwde energie.

 

 

 


It's my passion with Orient 8, to guide people to a new professional future! 

 


 

 

Partners waarmee ik samenwerk: 

 

                                                                I-Standout - voor een professionele profielfoto, kledingstijl, grafisch mooi logo, huisstijl of website

www.istandout.nl

 

 

Flowently - voor originele taal integratie programma's

www.flowently.com

 

 

WerkVindenAlphen - platform voor iedereen die op zoek is naar werk in Alphen ad Rijn

www.werkvinden2punt0.nl